Geile amateur lekkerpik (54)

Acties

Informatie

lekkerpik (54)

Bericht van lekkerpik

Ik ben een zeer leuke toffe man op mee op stap te gaan, Ik ben een zeer ruste en hebt een zacht karakter met het hart op de juiste plaatst. Ik kan geen mens kwaad doen en ik maak we zelden boos. ik heb alles in me wat een dame of man wenst.

Informatie over lekkerpik

Naam: lekkerpik
Leeftijd: 54
Woonplaats: Roeselare
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag alles wat gezond is en drink graag likeur en redbul en wijn. Mijn hobbie(s): voetbal, tennis, vissen, fitnis, zwemmen en reizen. Mijn favoriete muziek is pop-rock dans muziek en romantiek. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op lekker sexy dame. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69, op zijn hondjes en zittend en mijn favoriete plekje(s) zijn auto of op ongewone plaatsen. Bij mannen val ik op hun mijn grote pik. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: zeer zacht karakter en het hart op de juisteplaats. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: mijn lichaam. Mijn levensdoel is: met 4 vrouwen in bed. Mijn levensmotto is: genieten. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is geen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou