Geile amateur duffyduck (38)

Acties

Informatie

duffyduck (38)

Bericht van duffyduck

Ik wilde heel lief, leuk, sexy, intelligent met een goed gevoel voor humor en altijd klaar om cum whit je engel. Vriendelijke, intelligente mannen met goed gevoel voor humor kunnen glamour me. Als u één bent die ik zeker wil dat je bij me op bezoek: o)

Informatie over duffyduck

Naam: duffyduck
Leeftijd: 38
Woonplaats: Aken
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag vis, groenten en fruit en drink graag koffe. Mijn hobbie(s): Dansen, reizen, goede tijden met jou. Mijn favoriete muziek is alle genres. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Sensueel. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69, cowgirl, doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Outdoor. Bij mannen val ik op hun intelligente en met gevoel voor humor. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: sexy. Mijn Sterrenbeeld is boogschutter. Mooi aan mezelf: Ik ben de slim meisje en sexy. Mijn levensdoel is: Geheim. Mijn levensmotto is: te worden of niet te worden dat is de vraag?. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is onbeschoft... saai... domme jongens. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou